Reply pentru Zodia Fluturelui

Ca sa-i raspund piticului:
 
Ce ma ingrozeste pe mine (si zau daca ma mai mira ceva) este evolutia televiziunilor. Faptul ca toate fufele care au avut grija sa se culce cu diversi ca sa ajunga pe "sticla" fac televiziune si se erijeaza in lideri de opinie.
 
 Si hai sa zicem ca in sfera emisiunilor politice, sociale, in fine… serioase, balta e ceva mai curata. Dar daca ne uitam inspre zona de entertainment (exact acolo unde se regaseste pubicul tanar, unde se uita copiii de liceu care acum isi formeaza setul de valori), aici explozia de incultura si parvenirea fac legea. Cu cat esti mai goala (de continut), cu atat ai sanse mai mari sa devii "cineva", un trend-setter.
 
 Iata, de pilda, canalul Euforia Lifestyle TV. Chipurile, creat pentru femei moderne. Conceptul era chiar fain, asa cum reiesea din interviurile date la acea vreme de Florin Nicoara, bossul programelor din Antene. Dar, ca orice idee buna, s-a diluat. Au aparut rand pe rand, alde Corina Danila , aceasta pasare Phoenix, care, cu penele jumulite de PRO TV, via Acasa, a tinut sa renasca si sa reapara pe sticla, devenind portavocea femeii moderne. Exemplele sunt nenumarate si daca astea suntem, asta aratam. Ei bine, ma doare sa vad cum sunt promovate numai si numai fufe, pitipoance si pocnitori.
 
 Urmaream aseara mega documentarul de pe Antena 1 despre romancele care au facut " cariera " in Italia. Cine?! Kitty Cepraga , Cristina RnB si Ramona  Badescu? Prima – fufa notorie de mica, zice-se,  purtandu-si gloria de diva ofertanta de placeri pe bani grei, pe culoarele unui liceu bucurestean. A doua – fufa la fel de notorie prin gastile de mafioti din fostul municipiu gheorghe gheorghiu Dej, iar a treia – hai ca deja rad in hohote!!! Mi se alatura careva?
 
 Toate proslavite in inspiratia lor de a face cariera in Italia, devenite, peste noapte, femei onorabile, maritate sau pe cale de a-si pune pirostriile. Mie mi-e jena. Lor nu.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X