Cat de des e prea des?

Nu mai e nicio noutate faptul ca femeile vorbesc mult despre sex, mult mai mult chiar decat barbatii. Degeaba ne amagim cu preconceptia ca barbatii vorbesc permanent despre asta, fara sa-i mai intereseze altceva, in vreme ce femeile neprihanite discuta despre amoruri stelare si postete. Ei bine dragilor, nu! Si noi vorbim la fel de mult despre lucruri mai curand telurice. E suficient sa tragi cu urechea la o masa unde sunt mai mult de doua fete ca sa-ti dai seama de asta.
 
 Odata creata relatia de prietenie, fetele se simt suficient de confortabil pentru a discuta asemenea probleme delicate. Una din primele intrebari care se lanseaza la o astfel de discutie este De cate ori pe saptmana faci dragoste, in medie, cu iubitul tau? Urmeaza apoi o serie de supozitii, in functie de longevitatea relatiilor in care se afla participantele la discutii. Raspunsul este, in general, unanim cam de 3 ori pe saptamana. E o medie general acceptata de femei. La adapostul ei se aseaza toate, deoarece numarul se traduce att prin sunt suficient de dezinhibata ca s-o fac destul de des, cat si prin nu sunt o nimfomana ca s-o fac prea des.
 
 Personal, nu cred in cifra 3. E o cifra mincinoasa. Cine spune 3, de fapt presteaza ori peste ori sub. O poveste tragic de amuzanta spunea despre doi tineri, e drept, la inceput de relatie, care-si consumau iubirea zilnic. Dupa aproapeo luna, ea se gaseste marturisind candid, unei prietene frecventa demna de invidiat. Prietena i-a replicat ca nu e sanatos asa, ca mai rarut e mai dragut si, in fine, iubitul ei trebuie ca e un obsedat! Fata a bagat la cap si de-atunci, numarul partidelor a devenit 3.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X